Home

Postovani posjetitelji E2 settings plugin panel web stranice i korisnici E2 settings plugina,

E2 settings plugin panel Vam omogucuje brzo, lako i jedenostavno skidanje najnovijih E2 lista programa sa naseg download servera uz par klikova na gumb Vaseg daljinskog upravljaca digitalnog satelitskog prijemnika.

U ponudi se nalaze E2 liste programa najboljih autora sa ExYU prostora. Liste programa su kompaktibilne sa svim Enigma2 digitalnim satelitskim prijemnicima a mogu se i rucno unositi sa raznim settings alatima kao sto su DreamBox Edit, Dreamset, SplitThisList, …

Za ispravno skidanje i raspakiravanje lista putem E2 settings plugin-a provijerite da li se u vasem prijemniku nalazi unzip / unrar. Ukoliko se isti ne nalazi ( radi se o starijim verzijama OE1.6 Image-a ). Nakon unosa porebno je restart prijemnika.
E2 settings plugin je radjen za OE2.0 Image – Original.

Za sve dodatne informacije i pomoc oko unosa plugina stojimo Vam na raspolaganju na e-mail.

Ukoliko zelite potpomoci daljni rad autora lista programa mozete to uciniti skromnom donacijom putem PayPal racuna, ExYU bankovnim racunima ili Europskim bankovnim racunima. Uz iznos koji donirate obavezno navesti kojem se autoru lista donira a isti ce biti proslijedjen u najkracem mogucem vremenskom roku.
Svi donirani iznosi biti ce objavljeni na web stranici kao i datumi kada su proslijedjeni autoru lista radi transparentnosti prema uplatitelju i primaocu doniranog iznosa.

E2 settings plugin panel je originalni rad autora i odrzavatelja plugina a kao takav nije dozvoljeno kopiranje niti jednog dijela izvornog code plugina ili grafickog sucelja panela bez suglasnosti i dopustenja istih.

Uzivajte uz E2 settings plugin za original i clone Enigma2 digitalne satelitske prijemnike.

Ā©2013-2018. All right reserved. Copyright by E2 settings pluginĀ® TEAM.